8 مهارت اساسی در طراحی گرافیک
توضیحات:
-
به نام خدا
از مهارت های عمومی مانند ارتباط و خلاقیت تا تخصصی مانند فن چاپ و کد نویسی، با مهارت هایی آشنا خواهیم شد که برای یک طراح ضروری و کاربردی محسوب می شوند. با مقاله 8 مهارت اساسی در طراحی گرافیک همراه ما باشید.
مهارت های طراحی گرافیک جز موارد اصلی برای کارمندان خلاقی است که از نیمکره راست مغز خود استفاده میکنند. بله درست است! شغل طراحی گرافیک مهیج و سرگرم کننده است اما همچنین سودآور هم هستند. براساس اطلاعات وبسایت monster بهترین طراحان گرافیکی در آمریکا تا 37 دلار در ساعت درآمد دارند. علاوه بر این طراحان گرافیکی که مسیر خود را به سمت کارگردان هنری می برند ( شخصی که مسئول سبک بصری و تصاویر مجلات، روزنامه ها، محصولات بسته بندی، فیلم ها و برنامه های تلویزیونی هستند) درآمدی متوسط بیشتر از 83 هزار دلار به صورت سالیانه دریافت می کنند.
دلیل دیگر برای ورود به این عرصه: کوین یانکوفسکی، مدیر مرکز شغلی دانشکده طراحی رود آیلند، میگوید مشاغل طراحی گرافیک برای ماندن در اینجا هستند. در دنیای بصری اشباع شده ی ما، حضور طراحان بسیار حائز اهمیت است، یانکوفسکی می گوید: از آنجایی که طراحان به فیلتر کردن ناهنجاری بصری ای کمک میکنند که ما هر روز با آن بمباران میشویم.
با توجه به این که کار طراحان گرافیک منحصر به فرد است، شما نیاز به مجموعه ای از مهارت های مناسب دارید.
8 مهارت اساسی در طراحی گرافیک
1.خلاقیت
این مورد آنقدر بدیهی است که احتمالا نیازی نباشد درمورد این موضوع با جزئیات زیاد با شما صحبت کنیم، اما اجازه دهید به این موضوع بپردازیم. خلاقیت یکی از مهمترین مهارت های طراحی گرافیک است. با توجه به این مورد، اگر ندانید که چگونه از منابع خلاقانه خود استفاده کنید، به سختی می توانید ایده های جدید و طرح های نوآورانه داشته باشید. داشتن دیدی باز بسیار مهم است و اهمیتی ندارد که شما درچه سطح شغلی از طراحی قرار دارید.
2.ارتباط
فهمیدن اینکه مشتری از شما چه چیزی را م یخواهد، کلید یک محصول باکیفیت می شود. اما در عصر دیجیتال امروزه، که بسیاری از افراد بیشتر زمان خود را با تلفن های همراه خود می گذرانند، بیشتر افراد نمی دانند با مشتری های خود چگونه ارتباط برقرار کنند. بنابراین، خوب گوش دادن، بازخورد فرآیند و توضیح المان های طراحی ( بدون توضیحات جزئی تکنیکال طراحی ) سود بسیار زیادی خواهد داشت.
3. تایپوگرافی
این توانایی که متون و حروف در طراحی شما، نه تنها واضح و خواناست بلکه جذابیت بصری داشته باشد بیش از قبل حائز اهمیت می باشد. “امروزه بسیار از افراد می توانند انواع مختلفی از فونت در سیستم های آنلاین استفاده کنند اما شخصی که بسیار آموزش دیده است و نحوه ساخت و استفاده از فونت ها را می داند، طراح موثرتری خواهد بود.”
4.برنامه های ادوبی
استفاده از تکنولوژی، مهارت های طراحی گرافیک را کامل می کند. دانستن طرز استفاده از برنامه های ادوبی، به ویژه ایلوستریتور، این دیزاین و فوتوشاپ، ابزارهای اصلی برای بسیاری از طراحان گرافیک است. “در حقیقت، این برای یک طراح گرافیک بودن آنقدر ضروری است که اکنون شاهد استفاده دانش آموزان از این نرم افزار در دبیرستان و حتی راهنمایی هستیم”.
5.رسانه های تعاملی
رسانه های تعاملی یا واکنشگرا اصطلاحی است که به آن طراحی هایی می گویند که به طور فعال کاربر را از طریق رسانه هایی مانند متن، تصویر متحرک، انیمیشن، ویدیو، صدا یا بازی های ویدیویی درگیر می کند. تاجایی که امکان دارد از طریق رسانه های مختلف خود را به نشان دهید.
6.کد نویسی
نیازی نیست که در شغل طراحی گرافیک، کارشناس کدنویسی باشید اما دانستن مفاهیم پایه ی HTML بسیار مهم است به این خاطر که به شما یاد می دهد که فرایند ایجاد یک وب سایت را درک کنید. یادگیری مفاهیم پایه ی جاوا و c++ خروجی کار شما را حتی بهتر می کند.
7.برندینگ
مهارت کسب و کار برای طراحان گرافیک بسیار ضروری است. در واقع، برای اینکه بتوانید نیازهای مشتری را درک کنید، در ابتدا باید برند مشتری خود را درک کنید. برندسازی از طریق رسانه های اجتماعی، به ویژه در حال حاضر برای بسیاری از مشاغل طراحی گرافیک اعمال می شود.
8.ارائه و تحویل کار
طراحان گرافیک در اصل داستان سرا هستند. بنابراین، توانایی جمع آوری اطلاعات پیچیده و ارائه آن با روشی مشخص و قابل فهم به مشتری و یا مخاطب شما را به کارمندی ارزشمندتر تبدیل میکند. که کارفرمایان بیشتری خواهان کار با شما خواهند بود.
مهارت مهم دیگری که برای طراحان بسیار سودمند خواهد بود آشنایی به اصول چاپ در طراحی است، بسیاری از طرح های گرافیکی در انتها روی کاغذ چاپ خواهند شد و رعایت اصولی برای خروجی با کیفیت و مطابق میل شما ضروری خواهد بود. در این زمینه مطالعه مقاله نکات مهم طراحی چاپ برای آشنایی با اصول اولیه طراحی مناسب چاپ بسیار مفید خواهد بود.