15 تکنیک ساده برای همیشه خوشحال بودن

توضیحات:

  • به نام خدا

    احساس خوشحالی و خوشبختی، حس‌ست که تمام انسان‌ها برای داشتن حال خوب و یک زندگی سالم نیاز دارند. متاسفانه سالی که پشت‌سر گذاشتیم، مملوء از ناراحتی و اتفاقات ناخوشایند بود، سالی که برای همه پراز درد و رنج بود، اما زندگی جریان دارد و قرار نیست این اتفاقات تلخ بر زندگی ما سایه بیاندازد، حالا که در ماه‌های پایانی این سال خاکستری قرار داریم، می‌خواهیم در این مطلب به شما بگوییم چطور همیشه شاد و خوشحال باشید. با ما همراه باشید.

    چطور همیشه خوشحال باشیم؟

    اینکه بعضی وقت‌ها نسبت به اوقات دیگر احساس شادی بیشتری کنید، عادی است، اما به این معنا نیست که نمی‌توانید الگوی ثابتی از رضایتمندی، خشنودی و قدردانی در زندگیتان داشته باشید. در گام اول باید یاد بگیرید که چطور می‌توانیم همیشه شاد باشیم و خودتان به‌تنهایی، خوشحال و خشنود و در زندگی روزمره‌تان مثبت باشید. برای ادامه دادن به این کار‌های نشاط‌آور، عادت‌هایی ایجاد کنید که بتواند در ایجاد حال خوب و اعتماد به‌نفس به کمکتان بیاید.

    ۱. مثبت فکر کنید

    همه‌ی ما می‌دانیم که تفکر مثبت می‌تواند تا ۱۰ درصد عوامل استرس زا، نگرانی ها، شرایط اقتصادی و روابط را بهبود بخشد، ۹۰ ٪ باقی مانده به این بستگی دارد که شما چگونه جهان اطراف خود را پردازش می‌کنید. تفکر مثبت سطح انرژی، خلاقیت و بهره وری را تا ۳۰ ٪ افزایش می‌دهد، محققین همچنین تفکر مثبت را عامل طول عمر، درمان بیماری ها، سلامت جسمانی و تحمل شرایط دشوار می‌دانند.

    ۲. مهربان باشید

    شما هیچ‌وقت نمی‌دانید آدم‌های دوروبرتان در حال گذراندن چه شرایطی‌اند. حتی اگر آن‌ها با شما بی‌ادب بودند، سعی کنید با مهربانی با آن‌ها رفتار کنید. عصبانی شدن در نهایت به خود شما آسیب می‌زند. بعد از چند بار مهار خشم‌تان، مغز شما به‌طور خودکار روند انجام این کار را یاد می‌گیرد و به شما در شرایط عصبانیت کمک می‌کند. البته انجام این کار اصلاً آسان نیست، اما کم‌کم آن را یاد می‌گیرید و در زندگی رضایت بیشتری به دست می‌آورید.

     

    ۳. از مقایسه خودتان با دیگران اجتناب کنید

    هر کسی زندگی متفاوتی دارد بنابراین مقایسه خودتان با بقیه، بی‌فایده است. موفقیت‌ها، استعداد‌ها و فرصت‌های خود را به خودتان یادآوری کنید. شادی‌هایتان را بر اساس دستاوردهایتان پایه‌گذاری کنید، نه بر اساس کاری که دیگران انجام داده‌اند. از مقایسه خودتان با دیگران اجتناب کنید. هر کسی زندگی متفاوتی دارد بنابراین مقایسه خودتان با بقیه، بی‌فایده است. موفقیت‌ها، استعداد‌ها و فرصت‌های خود را به خودتان یادآوری کنید. شادی‌هایتان را بر اساس دستاوردهایتان پایه‌گذاری کنید، نه بر اساس کاری که دیگران انجام داده‌اند.

    ۴. حرف‌های منفی دیگران را نادیده بگیرید

    اگر به دیگران اجازه دهید بیشتر از اینکه بازده‌ای به زندگیتان بدهند، از آن کسر کنند، تعادل زندگیتان بر هم خورده و بدون اینکه بفهمید اسیر منفی‌بافی خواهید شد. نظرات بی‌فایده و آزاردهنده دیگران را نادیده بگیرید. شما هیچ کنترلی روی حرف‌های دیگران ندارید؛ اما کنترل اینکه به آن‌ها اجازه بدهید این حرف‌ها را به شما بزنند یا نه دست خودتان است. شما می‌توانید حرف‌های مسموم آن‌ها را رد کنید تا به قلب و فکرتان آسیب نرسانند.

    ۵. ورزش کنید

    مطالعات نشان داده که تمرینات ورزشی نه تنها برای تناسب اندام مفید هستند بلکه باعث آزاد شدن اندورفین در بدن می‌شوند که می‌تواند باعث تغییر خلق و خوی شما شده و شما را شادتر و سرحال‌تر می‌کند.

     

    ۶. پول‌تان را مدیریت کنید

    یاد بگیرید چطور پول‌تان را مدیریت کنید. مشکلات مالی باعث ایجاد استرس در زندگی می‌شود. بر اساس مطالعات انجام شده، افراد زمانی که اوضاع مالی شان خوب است، زندگی شادتری دارند و مسائل مالی یکی از فاکتور‌های ایجاد شادی در زندگی آن‌هاست. اگر می‌خواهید امسال شاد بودن را تجربه کنید و موفقیت‌های بیشتری به دست بیاورید، باید یاد بگیرید چطور پول‌تان را مدیریت کنید، نه اینکه پول‌تان شما را مدیریت کند.

    ۷. چیز‌هایی که بابت آن‌ها سپاسگزارید را بر روی کاغذ بنویسید

    احساس و فکر کردن در مورد چیز‌هایی که انگیزه‌ی شما برای بیدار شدن هستند راهی عالی برای شادی بیشتر در زندگی بوده و از افسردگی و ترس جلوگیری می‌کند. مهم نیست که کجا هستند و یا چه کاری انجام می‌دهند، افراد خوشبخت که زندگی شادی دارند همیشه چیزی برای سپاسگزاری پیدا می‌کنند، سعی کنید که هر شب سه چیز را برای سپاسگزاری پیدا کنید و آن‌ها را یادداشت کنید.

    ۸. گوش بدهید

    سعی کنید بیشتر از صحبت کردن، گوش بدهید. به آن‌هایی که واقعاً دوست‌شان دارید محبت نشان بدهید و توجه ویژه‌ای به آن‌ها داشته باشید. در زمان صحبت با هم، تلفن‌تان را زمین بگذارید و به چشم‌هایشان نگاه کنید. از آن‌ها بپرسید در چه حالی هستند و چه اتفاقاتی در زندگی‌شان در حال رخ دادن است. به سؤال‌هایشان پاسخ بدهید. این حس را در آن‌ها به وجود بیاورید که برایشان ارزش قائل هستید، به جای اینکه در تمام مدت فقط درباره‌ی خودتان حرف بزنید.

     

    ۹. خودتان را ببخشید

    وقتی اشتباه می‌کنید، خودتان را ببخشید و طوری با خودتان رفتار کنید که در چنین شرایطی با دوستتان رفتار می‌کنید. روی اشتباه توقف نکنید، اما متعهد باشید که در آینده، بهتر عمل کنید.

    ۱۰. به ندای درونیتان گوش دهید

    زندگی یا سفری پرمخاطره است یا هیچ چیز نیست. هیچوقت نمی‌توانیم با ادامه کار‌هایی که همیشه می‌کنیم، به چیزی تبدیل شویم که می‌خواهیم. تصمیم بگیرید که به ندای درونیتان گوش دهید نه نقطه‌نظرات بقیه آدمها. همان کاری را بکنید که ته قلبتان مطمئن هستید درست است. راه، راه خودتان است. ممکن است بقیه در این مسیر با شما همراه شوند، اما هیچکس نمی‌تواند این راه را بجای شما بپیماید؛ و یادتان نرود که قدردان همه روز‌های زندگیتان باشید.

    روز‌های خوب شما را غرق در خوشبختی می‌کنند و روز‌های بد تجربه‌تان را بالا می‌برند و بدترین روز‌ها بهترین درس‌ها را به شما می‌دهند.

    ۱۱. مدیتیشن انجام دهید

    تمرینات مدیتیشن به یکی از روش‌های محبوب در بین روان شناسان برای درمان افسردگی و شاد زندگی کردن تبدیل شده است، هنگامی که به طور مرتب مراقبه‌ی ذهنی انجام می‌دهید خوش اخلاق‌تر می‌شوید، استرس شما کاهش می‌یابد و در نتیجه زندگی شادتری خواهید داشت.

     

    ۱۲. به دیگران کمک کنید

    یکی از این راه‌ها این است زمانی که دیگران انتظار آن را ندارند به آن‌ها کمک کنید. این درست است که هر انسانی مشکلات خودش را دارد و باید آن‌ها را در اولویت قرار بدهد، اما کمک کردن به افرادی که انتظارش را ندارند، می‌توانند انرژی و حال خوب شما را چند برابر کنند.

    ۱۳. در زندگی خود تعادل ایجاد کنید

    در کار، ارتباطات و عادت‌هایتان تعادل برقرار کنید. تعادل در همه جنبه‌های زندگی اهمیت دارد. به خودتان زمان کافی برای کار، زندگی اجتماعی، فعالیت‌های خانوادگی، علایق شخصی، ورزش و استراحت بدهید.

    ۱۴. خواب کافی داشته باشید

    وقتی خواب کافی نداشته باشید، بیشتر سراغ افکار منفی می‌روید، محققان پس از چندین آزمایش به این نتیجه رسیدند که نداشتن خواب کافی باعث اختلال در بخشی از مغز که افکار مثبت را پردازش می‌کند، شده و در نتیجه فرد بیشتر دچار افکار منفی می‌شود. خواب ناکافی فرآیند شناختی ما را کاهش داده و خطر افسردگی را افزایش می‌دهد، سعی کنید هر شب ۳۰ دقیقه زودتر بخوابید تا صبح‌ها زودتر از خواب بیدار شوید.

     

    ۱۵. خودتان را تحسین کنید

    خودتان را به‌خاطر تلاش‌ها و دستاوردهایتان و حتی برای موفقیت‌های کوچک ستایش کنید. به خودتان یادآوری کنید که چقدر قوی، با استعداد و سخت‌کوش هستید.

    مثلا می‌توانید به خودتان بگویید: «کار‌های امروزت عالی بود یا کارت عالیه». نوشتن این موارد در یک دفتر یا کامپیوتر، به شما کمک بزرگی می‌کند. وقتی کار بزرگی می‌کنید، به خودتان جایزه دهید. پخت غذای مورد علاقه، برای خودتان هدیه بخرید و یا اوقاتتان را با کسانی که دوستشان دارید، بگذرانید.

     

     


  • تهیه و تنظیم توسط نَما نِما
    تماس : 09133025634
    انتشار مطلب در :