گرافیک

توضیحات:

  •  

    هنرهای گرافیک شامل کشیدن، طراحی کلیشه و گراور برای چاپ و طراحی گرافیکی است. صنایع گرافیک شامل همهٔ تکنیک‌ها و فعالیت‌هایی است که در تولید یک کار چاپی نقشی ایفا می‌کنند.طراحی گرافیک پیشه یا هنر ارتباط بصری (ارتباط تصویری) است که از آمیزش تصویرها، واژه‌ها و ایده‌ها ترکیب شده تا اطلاعاتی را به تماشاگر برساند و به ویژه در او تأثیر مشخصی بنهدریشه کلمه گرافیک، گرافیکوس (GRAPHICOUS) می ‌باشد که یونانی است و به‌ معنای بهتر نوشتن است. گرافیک ابتدا به آن قسمت از طراحی، نقاشی گفته می ‌شد که‌ به وسیله دستگاه های چاپ (دستی و ماشینی) تکثیر می‌ گردید و هدف از اجرای یک کار گرافیکی تکثیر و توزیع آن‌ جهت‌‌ برقراری ارتباط و پیام رسانی بوده  

    ارتباط بین گرافیک و رشته ‌های دیگر هنری

    گرافیک به یک نحوی با همۀ هنرها سرو کار دارد. تیتراژ فیلم‌ ها، صحنه آرایی در سینما انیمیشن (نقاشی‌ کودکان) و در زمینه ‌های گوناگون دیگر من جمله نقوش پارچه، قالی، حکاکی، خیاطی، طراحی صنعتی، دکورها و لباس ها، سفال، گچ، سنگ، فلز، و در بسیاری از هنرهای دیگر نقش‌ گرافیک و هنرمندان‌ این‌ رشته نمایان است و در واقع گرافیک‌ یک هنر جامع است.

    نقش گرافیک را در تبلیغات

    گرافیست‌ پا‌ به پای زمان حرکت می ‌کند و با بیان‌ تصویری هنرش شرایط و کیفیت فرهنگی و اجتماعی جامعه را مشخص می ‌سازد. امروزه گرافیک را در رابطه‌ با‌ مسایل‌‌ سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، مذهبی، ورزشی، هنری می‌ توان‌ به صورت‌ فعال‌ و حاضر مشاهده کرد.

    روی اسکناس، پول، تمبر پست، آرم روی قلم شما، علائم راهنمایی و رانندگی، تابلوهای مغازه ‌ها، سالن‌ ها، اتومبیل ‌ها‌، در‌ منزل‌، در اداره و هر جا که نیاز به پیام رسانی و بیان‌ تصویری باشد گرافیک حضور دارد. گرافیست هنرمندی است که با انسان ها رابطه نزدیک‌ دارد و در رفع نیازهای ارتباطی‌ بین‌ مردم‌ فعالیت می ‌کند. امروزه گرافیک سلاح برنده‌ ای است که به شدت از جانب‌‌ صاحبان‌ زر و زور جهت تحمیر ملت ها و به زیر سلطه کشیدن‌ آنان به کار گرفته می ‌شود.

    تأثیر تکنولوژی جدید‌ در‌ گرافیک

    در روزگار نه چندان دور هنرمند گرافیست به کمک‌ یک‌ قلم‌ مو‌ و رنگ، طرحی را اجرا و با استفاده از روش های‌ ساده چاپ، با کمیت پایین آن را‌ تکثیر‌ و منتشر‌ می ‌کرده است. با پیشرفت بسیار سریع چاپ و اختراع شیوه ‌های بسیار جالب و سریع و با کیفیت‌ بالا‌، آثار هنری، به سرعت در سرتاسر جهان‌ پخش می‌ شد. تنوع رنگ ها، کاغذها، شیوه‌ های چاپ‌، ابزار‌ کار‌ بر توسعه این فن به شدت تأثیر گذاشته است.

    اخیرا کامپیوتر به صورت گسترده ‌ای در صحنه‌ فعالیت ‌های‌ هنری کشورهای‌ پیشرفته مقطع دکتری در زمینه کامپیوتر گرافیک، برقرار شده‌ است و متخصصین‌ هنرمند‌، با‌ استفاده از این تکنولوژی پیشرفته‌ توانسته ‌اند به تصاویری دست یابند که تا این زمان کمتر‌ مشابه‌‌ آن مشاهده شده است.


  • تهیه و تنظیم توسط نَما نِما
    تماس : 09133025634
    انتشار مطلب در :