آشنایی با انواع طراحی گرافیک

توضیحات:

  • به نام خدا

     

    8 نوع مختلف طراحی گرافیک

    طراحی گرافیک از ترکیبات بصری برای حل مشکلات و ایده های ارتباطی به وسیله ی فن چاپ، تصویر سازی، رنگ و شکل استفاده می کند. روش دیگری برای انجام این کار نیست و به همین خاطر است که طراحی های گرافیک متنوعی  وجود دارد که هر کدام حوزه ی مخصوص به خود را شامل می شود.  که اغلب باهم همپوشانی دارند و هر نوع از طراحی گرافیکی نیازمند مهارت و تکنیک طراحی خاصی است. بسیاری از طراحان تنها در یک حوزه تخصص دارند و برخی دیگر بر روی انواعی که مرتبط و شبیه به هم هستند تمرکز دارند. اما از آنجا که صنعت به طور پیوسته در حال تغییر است، طراحان باید سبک زندگی و دانش خود را به روز کنند. به همین خاطر است که آنها می توانند پیوسته تغییر و تخصصی را به حرفه خود اضافه کنند.

    اگر شما طراحی پر اشتیاق هستید و یا به دنبال خدمات طراحی برای کسب و کار خود میگردید، دانستن 8 نوع طراحی گرافیکی به شما کمک می کند تا مهارت های لازم را برای حرفه خود یاد بگیرید.

    1.  طراحی گرافیک هویت بصری

    یک برند، ارتباط بین حرفه و سازمان و مخاطبین است. هویت برند عبارت است از نحوه ارتباط سازمان با شخصیت، لحن و ماهیت خود با خاطرات، احساسات و تجربیات مخاطبین خود. طراحی گرافیک هویت بصری درست همین است: عناصر بصری هویت برند شما، به عنوان چهره یک نام تجاری شما عمل می کنند تا از طریق تصاویر، شکل ها و رنگ ها منتقل کنند این ویژگی های ارتباطی را به مخاطبان خود منتقل کنند.

    طراحانی که در طراحی گرافیک هویت بصری تخصص دارند با مدیران یک برند برای ایجاد دارایی هایی مانند لوگو، تصویرسازی، پالت رنگ و طبقه بندی رنگ ها همکاری می کنند که تمامی اینها بیانگر شخصیت نام تجاری است. هویت بصری در زمینه های گوناگونی انجام می شود که بعنوان مثال می توان به طراحی کارت های ویزیت و ست های اداری، پاکت نامه، سررسید، بسته بندی، طراحی فاکتور و حتی طراحی نمای تاسیسات ثابت و متحرکت یک برند مانند ساختمان های اداری و خودروهای سازمانی شرکت اشاره کرد.

    طراحی هویت بصری یکی از رایج ترین نوع طراحی است. طراحان گرافیک هویت بصری باید دارای دانش پایه از تمامی گرایشات طراحی گرافیکی داشته باشند تا بتوانند المان های طراحی که مناسب تمامی رسانه ها است را بسازند تا تمامی عناصر موجود در هویت بصری یک برند در هارمونی کامل با یکدیگر بوده و نمایانگر خانواده برند خود باشند. همچنین نیاز به ارتباطی قوی، مهارت درک و خلاقیت و همچنین به دنبال رقبا، سازمان ها و طراحی های به روز دنیا باشند.

     

    2.  بازاریابی و تبلیغات طراحی گرافیکی

     زمانی که بسیاری از مردم به طراحی گرافیکی فکر می کنند، تصور می کنند که طراحی برای بازاریابی و تبلیغات است. شرکتها به تلاشهای موفقیت آمیز بازاریابی وابسته هستند تا از فرایند تصمیم گیری مخاطبان هدف خود استفاده کنند. بهترین بازاریابی افراد را براساس خواسته ها، نیازها، آگاهی و رضایت مندی از محصول، خدمات و برند درگیر میکنند. از آنجا که مردم همیشه محتوای بصری را جذاب تر می بینند، طراحی گرافیک به سازمان ها کمک می کند تا تبلیغات و ارتباط موثر تری برقرار کنند. طراحان بازاریابی با صاحبان شرکت ها، کارگردانان، مدیران یا متخصصان بازاریابی کار می کنند تا دارایی برای استراتژی های بازاریابی ایجاد کنند. آنها ممکن است به تنهایی در خانه و یا با یک تیم خلاق کار کنند.

    طراحان می توانند در حوزه ای خاص از رسانه تخصص پیدا کنند ( برای مثال، پوشش خودرو و یا تبلیغات مجله ) و یا مجموعه وسیعی از مجموعه های چاپ دیجیتال و فراتر از آن را جمع آوری کنند.  طراحی تبلیغاتی درحالی که به طور سنتی چاپ-محور بود، این نوع طراحی به گونه ای رشد کرده است که دارایی های دیجیتالی بیشتری را شامل می شود، به ویژه برای استفاده در بازاریابی محتوا و تبلیغات دیجیتال.

     

    نمونه هایی از طراحی گرافیک بازاریابی

     

    ·         کارت پستال و بروشور

    ·         مجله و روزنامه های تبلیغاتی

    ·         پوسترها، بنر و تابلوهای تبلیغاتی

    ·         اینفوگرافیک

    ·         بروشورهای چاپی و دیجیتالی

    ·         ماشین هابا روکش تبلیغاتی

    ·         نمایش علائم و نشان تجاری

    ·         بازاریابی از طریق ایمیل

    ·         ارائه با نرم افزار پاورپوینت

    ·         منوها

    ·         تبلیغات رسانه های اجتماعی، بنرها و گرافیک ها

    ·         تبلیغات بنری و هدف گیری مجدد تصاویر وب سایت ها و وبلاگ ها

    طراحان بازاریابی نیاز به ارتباط قوی، پیداکردن راه حل و توانایی مدیریت زمان را  دارند. علاوه بر ماهر شدن در چندین طراحی گرافیکی، لایه بندی و معرفی نرم افزارهای مرتبط، آنها باید با محصولات چاپی و فضای مجازی آشنا باشند. دوره مبتدی در این حوزه بهترین راه برای طراحان جدید است تا رویه ها و مهارت ها و تجربیات لازم را کسب کنند.

     

    3.  طراحی گرافیکی رابط کاربری

    رابط کاربری ( ui ) نحوه تعامل کاربر با دستگاه یا برنامه کاربردی است. طراحی ( ui ) فرآیند طراحی رابط هاست تا استفاده از آنها توسط کاربر آسان شود و تجربه ای کاربرپسند ارائه دهد.  ( ui ) شامل تمامی مواردی است که کاربر با آن درگیر می شود مانند صفحه نمایش، کیبرد و موس . اما در زمینه طراحی گرافیکی طراح ( ui ) بر روی تجربیات بصری کاربر و طراحی المان های گرافیکی روی صفحه مانند دکمه ها، منوها، تعاملات و .. می شود. این وظیفه ی طراح ( ui ) است که جذابیت زیبایی را با عملکرد فنی هماهنگ کند. طراحان ( ui ) متخصص برنامه های دسکتاپ، موبایل، وب و بازی ها هستند. آنها شباهت زیادی با طراحان  ux ( کسانی که مشخص می کنند یک برنامه چگونه کار کند) و توسعه دهنده های ui ( کسانی که کد می نویسند تا عمل کند) دارند.

     

    نمونه هایی از طراحی گرافیکی رابط کاربر

     

    ·         طراحی صفحه وب

    ·         طراحی تم و چهارچوب ( وردپرس، شاپی فای و ..)

    ·         رابط های بازی

    ·         طراحی برنامه

    طراحان ui  باید بازیکنان تیمی باشند که هم از مهارت های جدی در طراحی گرافیک برخوردار باشند و هم از اصول ui / ux ، طراحی ریسپانسیو و توسعه وب دانش داشته باشند. علاوه بر برنامه های گرافیکی، آنها نیاز به دانش زبان برنامه نویسی مانند HTML، CSS و JAVA SCRIPT دارند.

     

    4.  طراحی گرافیکی نشریات

    نشریات شامل نمونه چاپ هایی است که به شکل عمومی برای ارتباط با عموم مردم استفاده می شود. آنها به طور سنتی جزو رسانه های چاپی بوده اند. نمونه های چاپ کلاسیک آنها شامل کتاب، روزنامه، مجله و کاتالوگ ها هستند. با این حال، اخیرا رشد چشم گیری در چاپ دیجیتال این نوع نمونه ها می بینیم.

    طراحان گرافیکی متخصص در چاپ هستند، با ویراستاران و چاپخانه ها در ارتباط هستند تا با طرح بندی درست چاپ و آثار هنری آن که شامل عکاسی، گرافیک و تصاویر را با دقت انتخاب کنند. طراحان انتشارات ممکن است به عنوان فریلنسر، به عنوان اعضای آژانس خلاق یا در داخل مجموعه ای به عنوان بخشی از یک شرکت انتشاراتی کار کنند.

     

    نمونه هایی از طراحی گرافیک نشریات

     

    ·         کتاب

    ·         روزنامه

    ·         خبرنامه ها

    ·         کتب راهنما

    ·         گزارشات سالانه

    ·         مجله ها

    ·         کاتالوگ ها

    طراحان نشریات باید دارای مهارتهای ارتباطی، چیدمان و سازماندهی عالی باشند. علاوه بر تخصص طراحی گرافیک، آنها نیاز دارند مدیریت رنگ ها، پرینت و چاپ دیجیتال را بدانند.

    5.  طراحی گرافیکی بسته بندی

    بسیاری از محصولات نیاز به شکلی از بسته بندی دارند تا از آنها محافظ کند و آماده برای نگه داری، ارسال و فروش شوند. اما طراحی بسته بندی می تواند به صورت مستقیم با مخاطب در ارتباط باشد، پس می تواند ابزار ارزشمند بازاریابی باشد. هر جعبه، بطری و کیف و هر قوطی و کانتینر می تواند حامل داستان یک برند باشد.

    طراحان بسته بندی مفهومی را خلق می کنند، موکاپ محصول را آماده می کنند و فایل ها را برای چاپ آماده می کنند. این عمل نیاز به دانش تخصصی از روش های پرینت و صنعت طراحی و تولید دارد. از آنجا که طراحی بسته بندی بسیاری از رشته ها را تحت تاثیر قرار می دهد، غیر معمول نیست که طراحان خود را برای سایر محصولات مانند عکاسی، تصاویر و هویت بصری خلق کنند.

    طراحان بسته بندی ممکن است حرفه ای باشند یا در نوع خاصی از بسته بندی (مانند برچسب یا قوطی های نوشیدنی) یا صنعت خاصی (مانند غذا یا اسباب بازی های کودکان) تخصص داشته باشند. کار آنها نیاز به فهم بالا و مهارت حل مشکل همراه با دانش کار زیاد در چاپ و طراحی صنعتی دارد. همچنین آنها باید نسبت به درخواست های مشتری، فروشنده ها و تولیدکننده ها منعطف باشند و از طراحی های به روز آگاه باشند.

     

    6.  طراحی موشن گرافیک

    به بیان ساده، موشن گرافیک طرحی گرافیکی است که در حال حرکت است. این می تواند شامل انیمیشن، صدا، فن چاپ، تصاویر، ویدیو و سایر افکت هایی باشد که در رسانه های آنلاین، تلویزیون و فیلم استفاده می شود. محبوبیت این رسانه در سال های اخیر با پیشرفت تکنولوژی و تبدیل شدن محتوای ویدئویی به اوج خود رسیده است. طراحان موشن گرافیک متخصصان جدیدی برای طراحان هستند . پیشرفت های تکنولوژیکی که به طور رسمی مختص تلویزیون و فیلم است ، زمان و هزینه های تولید را کاهش داده و باعث دسترسی بیشتر و مقرون به صرفه ترین شکل به هنر شده است. در حال حاضر موشن گرافیک ها یکی از جدیدترین طراحان محسوب می شوند که میتوان آنها را در هر سیستم عامل دیجیتال یافت، که انواع و اقسام گونه ها و فرصت های جدید را ایجاد کرده است.

    نمونه هایی از طراحی موشن گرافیک

    ·         تیتراژ ابتدا و انتهایی

    ·         تبلیغات

    ·         لوگو موشن ها

    ·         تیزرهای تبلیغاتی فیلم

    ·         ارائه ها

    ·         ویدیوهای تبلیغاتی

    ·         فیلم های آموزشی

    ·         وب سایت ها

    ·         برنامه ها

    ·         بازی های ویدیویی

    ·         بنرها

    ·         گیف ها

    طراحان موشن گرافیک ابتدا از فیلم نامه مصور ( استوری برد) شروع می کنند و بعد مفهومی را که دریافتند در غالب انیمیشن، ویدیو و هنرهای سنتی تولید می کنند. بسته به صنعت، دانش قوی در زمینه بازاریابی، کد نویسی و مدل سازی سه بعدی می تواند دارایی با ارزشی برای شما باشد.

    7.  طراحی گرافیک محیطی

    طراحی گرافیک محیطی به صورت بصری افراد را به مکانهایی متصل می کند تا با ایجاد فضایی به یاد ماندنی، جالب، آموزنده و یا پیمایش آسانتر، تجربه کلی خود را بهبود بخشند. طراحی محیطی نوع گسترده ای در طراحی است که در پایین به انواع آن می پردازیم:

    نمونه هایی از طراحی گرافیک محیطی

    ·         علامت گذاری

    ·         نقاشی های دیواری

    ·         نمایشگاه های موزه

    ·         نام تجاری اداری

    ·         ناوبری حمل و نقل عمومی

    ·         فضای داخلی فروشگاه های خرده فروشی

    ·         مارک ورزشگاه

    ·         فضاهای رویداد و کنفرانس

    مسیریابی یکی از انواع خاص طراحی گرافیک محیطی است که شامل علائم راهبردی، نشانه ها و نشانه های بصری است که کمک می کند افراد تشخیص دهند در چه مسیری قرار دارند و به کجا می خواهند بروند. پس بدون گمراهی می توانند مسیریابی کنند.

    طراحی گرافیک محیطی کاری ترکیبی است که با گرافیک، معماری، طراحی داخلی، منظره یابی و طراحی صنعتی ترکیب شده است. طراحان با مردم در بسیاری از رشته ها  همکاری می کنند تا طرح های خود را برنامه ریزی و اجرا کنند. به همین دلیل طراحان معمولا دارای تحصیلات و تجربه در دو زمینه ی طراحی و معماری هستند. آنها باید با مفاهیم طراحی صنعتی آشنا باشند و بتوانند نقشه های معماری را بخوانند و ترسیم کنند.

    به طور سنتی، طراحی گرافیک محیطی بخش فیزیکی خدمات چاپی را تولید می کند، با این حال نمایشگرهای تعاملی دیجیتال همچنان به عنوان وسیله ای برای ایجاد یک تجربه جذاب تر محبوبیت خود را افزایش می دهند.

     

    8.  هنر و تصویرسازی برای طراحی گرافیک

    هنر گرافیک و تصویرسازی معمولا به نظر می رسد مشابه طراحی گرافیک باشد اما آنها متفاوت از یک دیگر هستند. طراحان ترکیبی را برای ایجاد ارتباط خلق و مشکلات را حل می کنند، در حالی که هنرمندان و تصویرسازان، آثار هنری اصلی را خلق می کنند. هنر آنها انواع مختلفی دارد، از هنرهای زیبا گرفته تا دکوراسیون تا تصاویر قصه گویی.

    با اینکه هنر گرافیک و تصویرسازی تکنیکی از طراحی گرافیکی نیست، بیشتر از هر نوع دیگری در استفاده های تجاری همراه با زمینه های طراحی گرافیکی است که شما نمی توانید در مورد یکی بدون دیگری صحبت کنید.

     

    نمونه هایی از هنر و تصویرسازی برای طراحی گرافیک

     

    ·         طراحی تی شرت

    ·         الگوهای گرافیکی برای منسوجات

    ·         موشن گرافیک ها

    ·         تصاویر عضویتی و دارای حق اشتراک

    ·         رمان های گرافیکی

    ·         بازی های ویدیویی

    ·         وب سایت ها

    ·         کتاب های کمیک

    ·         آلبوم های هنری

    ·         جلد کتاب

    ·         کتاب های تصویری

    ·         اینفوگرافیک ها

    ·         تصویرسازی تکنیکی

    ·         هنر مفهومی

    هنرمندان گرافیک از هر ترکیبی از رسانه ها و تکنیک ها برای خلق آثار خود استفاده می کنند زیرا با نویسندگان، ویراستاران، مدیران، بازاریابان و مدیران هنری در همه انواع طراحی گرافیکی همکاری می کنند. آنها اغلب پایه ای در هنرهای زیبا، انیمیشن یا معماری خواهند داشت. مهارت ها و برنامه های تداخل دار، یافتن طراحان گرافیک را که به عنوان گرافیست و تصویرگر نیز کار می کنند (و بالعکس) ممکن می سازد.

    از انواع طراحی گرافیکی مناسب برای کار استفاده کنید

    طراحی گرافیک یک زمینه رو به رشد است و تقاضا برای طراحان متخصص و ماهر در حال افزایش است. هنگامی که بدنبال شخصی مناسب برای طراحی شغل هستید، دانستن انواع مختلف طراحی گرافیکی به شما کمک می کند تا متخصص مورد نیاز خود را شناسایی کنید.

     

    ما در خانه چاپ و گرافیک علاوه بر چاپ هر چیزی که در ذهنتان دارید با بالاترین کیفیت و سرعت، دارای تیم تخصصی طراحی صنعتی و هنری برای انواع پروژه های شما نیز هستیم. از طراحی تخصصی هویت بصری شروع می کنیم که شامل هرچیزی است که مربوط به برندیگ و شناخته شدن شما بعنوان سازمانی حرفه ای و مطرح شود. و یا بصورت جزئی، بسته بندی محصولتان یا برچسبی که روی آن میزنید را به شکلی مدرن و بی نظیر طراحی می کنیم. پس از تولید محصول نیز برای معرفی و شناساندن آن به مشتریان، طراحی انواع بروشور، پوستر و تراکت و… را برای شما انجام خواهیم داد تا هیچ دغدغه ای جز تولید کالای با کیفیت نداشته باشید. برای راهنمایی و مشاوره رایگان در زمینه طراحی و چاپ با ما تماس بگیرید.

     

     


  • تهیه و تنظیم توسط نَما نِما
    تماس : 09133025634
    انتشار مطلب در :